2011. augusztus 4., csütörtök

Szellemek

A két világ között rekedt lelkek gyakorta jelet adnak létezésükről. Ez lehet kopogás, szellő, tárgyak mozgása, fény, füst, árny, ám akadnak olyan szellemlények, akik nem elégszenek meg ennyivel. Az egészségünket akarják.

Elképesztő, de igaz: a létközben rekedt szellemek emberekhez kötődve képesek fizikai, fiziológiai elváltozást és pszichés zavart okozni. Ezt bizonyítja megannyi ismert, - az elvégzett szellem-elengedés szertartásának köszönhetően - pozitív végkifejletű történet, amelyek bemutatják a szellemek áldatlan hatásait.
Egy édesanya elmesélte Gabriella nevű lánya majdnem tragikus történetét. Gabriella a térdplasztikáját követően trombózist kapott. A vérvizsgálat eredménye alapján a fiatal lány belső szervei olyanok voltak, mintha "esnének szét." Emellett fáradékony és aluszékony volt, mint egy idős ember. Az orvosok nem tudtak segíteni, tanácsukra az édesanya a Táltos módszerrel gyógyítókhoz fordult. Kiderült, egy trombózisban elhunyt idős asszony szelleme kötődött lányához a kórházi ápolás után.
Nem csak egészségkárosító következményeket okoz egy létközi állapotú lélek, furcsa szokásai jelenhetnek meg hirtelen az embernek. Egy idősebb asszony, akinek férje 26 évvel korábban, hajótörésben meghalt, elkezdte folyamatosan kívánni az almát, már napi két kilogrammnyit evett meg. Mint kiderült, rég elhunyt férje kötődött hozzá, aki életében nagyon szerette az almát, így feleségére ragasztotta szokását.
Több beszámolóban olyan öngyilkos szellemekről van szó, akik rátelepedve az emberekre - főleg a fiatalokra - magatartásbeli problémákat, pszichés zavarokat okozhatnak. Mások életüket megkeserítő betegségeik tüneteit "produkáltatják" a gyanútlan áldozatokon, akik - az orvosokkal egyetemben - képtelenek magyarázatot találni kórjaikra. Egy gyilkos szellem például rémisztő megnyilvánulásokat tett egy fiatal párral. Otthonukban előbb egy tartóban lévő üvegfedőt "lőttek át", majd egy pohár többjük szeme láttára elmozgott az asztalon és szétdurrant. Később a nő rémálmában valaki belső szervei között turkált, és a szívét akarta kitépni. Felébredve tapasztalta, hogy párjának ébredés után szorított a szíve, gondjai voltak a belső szerveivel, és hatalmas vércseppek találhatók az ingjén. Mint később kiderült, egy gyilkos nő szelleme telepedett rá.
A fenti történetekben egy a közös: a szellem-elengedés szertartása után a fájdalmak, betegségek és kellemetlenségek elmúltak. Ha tehát bárki hasonló megmagyarázhatatlan tüneteket észlel magán vagy családtagjain, alternatív gyógyszerként érdemes a Táltosok segítségéhez nyúlnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése